Finale races GK4 series Genk 12 november

De laatste race alweer van de GK4 series zijn alweer verreden in Genk. Vrijdagavond waren we al vertrokken. Zaterdag stonden de trainingen en de kwalificatie op het programma. Wat een regen, regen en nog eens regen.De trainingen gingen goed en Wout kwalificeerde een P1. Zondagochtend om 9.00 uur werd er nog 5 minuten getraind en ook weer regen. Behoudt Wout zijn eerste plaats algemeen in het klassement en wordt hij Kampioen...wat was het weer spannend. Race 1 Wout had een goede start maar ook Rune v. Overwalle had dat en reed Wout in de eerste bocht al voorbij. Dat heeft Rune de 10 minuten en 2 rondes volgehouden en Wout werd 2e.

Lees meer

GK4 series Spa Francorchamps 21-22 oktober

Afgelopen weekend alweer de 5e race van de GK4 kartseries verreden op het mooie kartcircuit in Spa Francorchamps. De weergoden waren ons niet gezind...bakken met regen hebben we gehad. Gelukkig vind Wout het niet erg om in de regen te karten. Zaterdag kon er verschillende keren getraind worden en ook werd aan het einde van de middag de kwalificatie verreden. Wout zette een mooie eerste tijd neer...dus zondag vanaf P1 starten. Ook zondagmorgen kwam de regen met bakken uit de hemel. Er kon een paar rondes getraind worden voordat de eerste race begon. De eerste race werd met regen verreden. Wout was snel weg bij de start en kon meteen een ruime voorsprong nemen. Dit heeft hij de hele eerste race volgehouden en kwam dan ook met ruime voorsprong over de finsish. De tweede race eveneens snel weg bij de start en een ruime voorsprong. Deze kon Wout ook op zijn naam schrijven.

Lees meer

Wout rijdt in de Micro F2 in Lelystad 15 oktober

Komend weekend is weer het NK stockcar weekend in Lelystad. Jaren met de Stockcar F1 deelgenomen en zelfs vorig jaar met Sjeng Jnr. nog gewonnen. Komend weekend rijden er ook de Micro F2 stockcar. Wout rijdt ook mee...volgende week meer foto's ervan op de site!

Laatste wedstrijd Chrono in Kerpen

De laatste wedstrijd van Chrono karting is alweer verreden op het mooie circuit in Kerpen. Zaterdag heeft Wout verschillende keren kunnen trainen. Hij was niet heel enthousiast en het was de hele dag zoeken naar de goede afstelling. Ook werd zaterdag de kwalificatie gereden. Wout zette een tijd neer waardoor hij op P11 mocht starten. Zondag in de eerste race had hij pech dat hij werd aangetikt voor de eerste bocht en daardoor van de baan reed en niet meer verder kon rijden door schade aan de bakken. Helaas...ook dit hoort erbij. Race twee moest Wout helemaal van achteraan startten op P19. Hij reed zich goed naar voren en eindigde als 9e.

Lees meer